Добре дошли в сайта на Клуб “Спри и помисли!”

Публикувано на May 1, 2009 от

istock_000000350369small

Клуб “Спри и помисли!” е място за срещи и споделяне на мисли и идеи. Без значение дали си предприемач, собственик на бизнес, фрийлансър, творец или просто човек с идеи, Клуб “Спри и помисли!” е мястото, където ще срещнеш хора като теб, с които можеш да обсъждаш онова, което те вълнува.

Срещите на Клуба се случват на живо и там някой изнася презентация за нещо, което го е впечатлило, което го мъчи, или което е постигнал, а другите слушат и коментират. После разговорите продължават на чаша хладна бира или топло кафе (в зависимост от сезона и настроението) и така се раждат ценни приятелства и партньорства.

Прочетете представянето на визията и целите на Клуба, за да научите повече за него.

В този сайт ще публикуваме всякаква информация, свързана с дейността на Клуба и полезна за вас – читателите. Тук ще видите информация за предстоящите срещи, коментари за отминалите срещи, видео записи от изнесените презентации, както и самите слайдове или други полезни материали, мисли и идеи за това как да се развива Клуба занапред.

Всеки, който има идеи и има нужда да ги сподели с предприемчиви и интелигентни хора, е добре дошъл в Клуба!

Спри и помисли!

Идеята зад тези две думи е да спрем за миг забързания си живот и да се вгледаме в себе си. Да помислим поне за малко дали това, което правим си струва и дали това е нашия път, защото животът ни е кратък и е много глупаво да го пропилеем за нещо, което не ни удовлетворява.

Заповядайте в Клуба!


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Оставете коментар