Трета среща на Клуб “Спри и помисли!” – 18.07.2009

Публикувано на July 19, 2009 от

Емил Минев

Изключително съм щастлив, че на 18.07.2009 успяхме да проведем и третата сбирка на Клуб „Спри и помисли!”, с което още по-здраво утвърдихме начинанието като успешна традиция и показахме (най-вече пред себе си), че няма място за отстъпление. От цялото си сърце благодаря на всички, които споделиха и подкрепиха идеята дотук! Без вас нямаше да се получи!

Срещата се проведе отново в офиса на “Development zone“, с което Капка и Мария показаха, че са истински съпричастни към идеята на Клуба, превръщайки се и в спонсори, осигуряващи място за провеждане на клубните сбирки.

Катина КлявковаПрограмата на срещата включваше следните презентации:

  1. “Когато гръм удари – бързо отшумява… Защо медиация на работното място? от Катина Клявкова и
  2. Bullets kill people… Use visuals” (слайдове, видео)  от Емил Минев

Катина ни разказа доста живописно за професията на медиатора с множество примери от нейната практика, а Емо ни показа как трябва да изглеждат и да се изнасят презентациите на истинските майстори. Надявам се един ден всички да станем такива 🙂

Срещата беше много интересна и всяка презентация предизвика бурна дискусия, която после продължи и в ресторанта. Почти всички участници в срещата (които бяха 12 човека) се включиха и в неформалния разговор, който засегна много теми и спомогна за създаването на трайни бизнес и лични контакти между хората. Това беше поредното доказателство, че Клубът е успешна форма на networking, като презентационната част е начинът, по който да се представим на останалите и да свалим бариерите пред успешното общуване.

Участниците в срещата

Пак напомням – давайте предложения за презентации! Не боли 🙂 Даже е забавно и много полезно. Ако някой се притеснява – да ми се обади. Ще му помогна да се подготви и да преодолее притесненията си. Има и други членове, които биха помогнали с удоволствие. Важното е да имаме презентации, за да продължим напред.

На срещата присъстваха: Александър Петков, Валентин Алексиев, Емил Минев, Капка Стойкова, Катина Клявкова, Мая Михайлова, Майк Рам, Мария Трифонова, Надя Христова, Николай Димитров, Росен Живков и Станислав Точев.


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Оставете коментар