SEO за блогъри

Публикувано на August 4, 2009 от

Какво е SEO (Search Engine Optimization) – най-ефективния начин да повишим интереса на света към нашия уеб сайт. Какво е блог – най-ефективния начин за личностна изява в интернет пространството. Презентацията на Огнян Младенов – Oggin, един от най-авторитетните спеиалисти в областта на SEO, изнесена на четвъртата среща на Клуб “Спри и помисли!”, съчетава двете най-модерни тенденции в интернет и дава множество полезни съвети за оптимизация, голяма част от които важат не само за блогове, а и за всякакви уеб сайтове.

Какво е оптимизация на страницата (on-page optimization), на сайта (on-site optimization) и извън сайта (off-site optimization); колко е важно заглавието на поста, вътрешната свързаност и връзките отвън – това са част от темите, които презентацията засяга. Съветите са полезни, защото са изпитани на практика и наистина дават резултати. Убедете се сами – вижте презентацията и ги приложете във вашия сайт или блог. Успехът неминуемо ще дойде.

SEO за блогъри

Вижте още презентации от колекцията на Майк Рам.

Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Оставете коментар