Клубът се разширява на изток. Варненската завера – 06.09.2009

Публикувано на September 10, 2009 от

Клуб "Спри и помисли!" във ВарнаначалотоОт известно време насам дейността на Клуба придобива все по-голяма популярност. Няколко публикации в интернет в блогове и социални мрежи предизвикаха интереса на доста хора и вече започнах да получавам множество запитвания за членство и за организиране на местни клубове и в други градове.

Помислих, че може би е дошло времето да проверим дали има живот в тази идея и по време на отпуската си, която прекарах предимно в пътешествия, реших да проуча настроенията за организиране на местен клуб във Варна.

На 06.09.2009 – един непривично студен летен ден, в едно приятно кафене на центъра на Варна, аз и моята съпруга Мая се срещнахме с четирима млади варненци, популярни в интернет обществото с активната си дейност както професионално, така и в социалните мрежи и блогове.

Ивелина Атанасова, Атанас Янев, Маргарит Мисирджиев и Стефан Русев изслушаха с голям интерес онова, което им разказах за първите стъпки на Клуб “Спри и помисли!” в София, за трудностите, с които сме се сблъскали и за въпросите, които още не сме решили докрай, и с огромно желание прегърнаха идеята за създаването на такъв клуб и във Варна.

Разбира се, всяко начало е трудно и първите стъпки по организирането и провеждането на първата среща, с която да се роди този клуб, са най-тежки. Тези четирима ентусиасти, обаче, поеха ангажимента да споделят идеята с други свои  колеги, приятели и съмишленици, да свършат огромната техническа работа по организирането на подобно събитие, така че съвсем скоро, с подкрепата на софийските клубни членове, както и моята личната помощ, да успеем да се похвалим с началото на клубната дейност и във Варна.

Пожелавам успех на варненския Клуб и се надявам един ден да имаме много клубове в цялата страна! Вярвам, че е възможно!

Следете новините тук!


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Коментари (8)

 

 1. Макс says:

  Успех пожелавам за варненското начинание.

 2. Валентина says:

  Кога и къде се провеждат срещите на Варненския клуб?

 3. Валентина, за съжаление, изостанахме с организацията във Варна и още не сме провели среща там, но съвсем скоро ще поправим тази грешка. Търсим още съмишленици и презентатори.

 4. Валя says:

  от Варна съм и аз се интересувам от клуба, мога да участвам с презентаци,ако ви харесат моите идеи

 5. Валя, всеки човек с идеи е добре дошъл!

 6. Иванов says:

  Интересувам се от клуба във Варна.Къде се провеждат такива срещи?

 7. П. Михова says:

  Последната среща се проведе в офиса на Creativity Design Studio. Сградата се намира зад ТУ. Вижте групата във Facebook, там се правят уговорки за лекциите и пр.

 8. Радвам се, че клубът във Варна е вече факт. Третата среща беше доста интересна, чакам с нетърпение материалите да бъдат подготвени 🙂

Оставете коментар