Митовете за работното време – видео

Публикувано на September 4, 2009 от

(Това е видео запис на презентацията на Марио Пешев “Митовете за работното време”, изнесена на шестата среща на Клуб “Спри и помисли!” на 30.08.2009 г. Вижте също и резюмето и слайдовете от презентацията.)

Марио защити смело тезата, че гъвкавото работно време е по-ефективно от “стандартното” – от 9 до 6, като представи доста аргументи в защита на своята теза, стигайки до там, че работата от дома може да помогне и в решаването на най-сериозните проблеми на човечеството.

Сред участниците в срещата имаше и защитници на работата в офис и на стандартното работно време, така че дискусията се получи доста оживена и разгорещена. Дали тезата на Марио е вярна – убедете се сами от видео записа на неговата презентация.

Марио Пешев – “Митовете за стандартното работно време” – част 1

Марио Пешев – “Митовете за стандартното работно време” – част 2

Марио Пешев – “Митовете за стандартното работно време” – част 3


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Коментари (1)

 

  1. asktisho says:

    Марио, ако трябваше аз да изнеса презентация на тази тема, щях да използвам абсолютно същите аргументи. Светът няма да се нагоди към остарелите навици на бизнеса. Бизнесът ще трябва да се нагажда към променящите се реалности в света…

Оставете коментар