Книга с 30 автора и домашни сладки на деветата среща на Клуба – 18.10.2009

Публикувано на October 28, 2009 от

Сладкиши

Деветата сбирка на Клуб “Спри и помисли!” утвърди като традиция комбинацията от една разказвателна презентация за постигнати успехи и една презентация на оригинална идея. Тази комбинация ми се струва доста добра, защото предизвиква различна умствена настройка на участниците към двете презентации.

Първият лектор беше Светлин Наков – известен преподавател, консултант и предприемач в ИТ средите – който ни сподели историята на написването на книгата “Въведение в програмирането с Java” от екип от 30 автора под негово ръководство. Това си е епичен проект и за неговото успешно осъществяване е била нужна много здрава организация и поддържането на активна комуникация с всички участници.

Втора беше Деси Бошнакова, която представи своята идея за уютна сладкарница, предлагаща най-ароматните топли напитки и пухкави домашни сладки. Презентацията беше толкова натуралистична, че на всички участници им се дояде нещо сладичко 🙂 Идеята беше “разчепкана” от много страни и намери доста привърженици, при все недостатъчно изчистения бизнес модел. Дискусията беше полезна и креативна и се надявам, че скоро ще видим това прекрасно заведение, където ще можем и да се срещнем с приятели на “сладки” приказки.

А защо не и да стане място за срещите на Клуб “Спри и помисли!”? 🙂

(Снимка: http://www.flickr.com/photos/jujuly25/370986806/)


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Коментари (1)

 

  1. radislav says:

    Помня този изкусителен и шарен слайд, дето е на снимката 🙂

Оставете коментар