Караоке парти за отбелязване на десетата среща на Клуба (06.11.2009)

Публикувано на November 7, 2009 от

Karaoke Singer SillhouetteкараокеКлуб “Спри и помисли!” от един експеримент с не много ясна цел, се превърна в място, където всеки открива по нещо (или някой) полезно за себе си. Десетата среща показа, че имаме желание, воля и упоритост и че няма да се откажем лесно от това, което правим. И за да покажем на себе си, че не сме сухари, които само си изнасят презентации, решихме да се повеселим и да си направим караоке парти.

Деси го предложи и аз веднага реших, че караокето е чудесна идея. Защото за да излезеш пред публика с микрофон в ръка и да пееш, колкото и фалшиво да можеш, се изисква смелости беше интересно сами да видим как се трансформираме и преборваме задръжките си, преди да се осмелим да се регистрираме при диджея.

Радвам се, че идеята се възприе от мнозина, че на купона в караоке клуб “Вчера” дойдоха над 20 човека и че се получи голяма веселба.

Мястото беше слабо осветено, а камерата, която ползвахме не беше най-съвършения инструмент (нито пък операторите 🙂 ), така че видео записите не са първа хубост, но по-важното е, че стана хубав купон.

Вижте сами някои от нашите изпълнения тук. Всички видео “клипове” можете да видите на специалната “караоке” страница на моя профил в youtube.

***

Райна беше първа и като за разпявка изпяха песента на Нийл Седака “One Way Ticket” заедно с диджея на заведението.

***

Деси беше заредена с ентусиазъм и доведе цялото си семейство на партито. Съвсем безстрашно направи няколко опита, но парчето “Черната овца” на Ахат, което изпяха с Максим, беше най-доброто попадение.

***

Ники безспорно беше най-добрият певец сред нас. Първото му изпълнение беше “Beautiful Girl” на INXS.

***

Моето изпълнение за зареждане с настроение беше песента “Моля ви, мадам” на Обратен ефект. Като се гледам отстрани наистина “много мъ йе срам” 🙂

***

Вечният купонджия Светлин Наков направи незабравимо изпълнение на песента на група Тангра “Богатство”, в което се включиха и други посетители на заведението.

***

Ива и Марио ни изненадаха с дуетно изпълнение на друга българска рок-класика – песента “Може би” на група Сигнал.

***

Ники ни покори отново с второто си изпълнение – “Wherever You Will Go” на The Calling. Песента накара всички да се включат и настроението определено се покачи.

***

Към края на вечерта дори и Мая се престраши да излезе на сцената с една от любимите си (а и на всички нас) песни – “Наследство (Две праскови и две череши)” на Диана експрес.

***

На последното заснето изпълнение бях отново аз с песента “Dust In The Wind” на група Kansas. Разбира се, можеше и по-добре да се получи, но важното е, че стана чудесен купон. Може да го повторим за следващата юбилейна среща – двадесетата?

***

Всички изпълнения на клубарите можете да видите на специалната страница на караоке партито.


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Коментари (8)

 

 1. Rayn@ says:

  Майк, благодарности за записите. Беше забавно и тогава и сега 🙂

 2. […] was lots of fun. Thanks to Mike Ramm for recording the performances which can be viewed at the Club’s blog (in Bulgarian). With the DJ’s help, I amateured with Neil Sedaka’s ‘One Way […]

 3. Anonymous says:

  Аз отново ще те 'порежа', тъй като записите са си много добри 🙂 Съпоставката с професионална апаратура и озвучение не е удачна, а за любителско представяне повечето записи са страхотни (личен опит след десетки караокета).

 4. Аз съм си такъв – самокритичен 🙂

 5. Макс says:

  Без самокритики, моля 🙂

  Партито беше чудесно. Пяхме, пихме и се веселихме. Юбилей :).

  Радвам се на всички срещи на клуб "Спри и помисли", дори и на юбилейните 🙂

 6. Като гледам тези записи пак ми се припя. Може да не чакаме до 20-та среща или да побързаме.

 7. Разбира се, че няма нужда да чакаме. Който пее зло не мисли, така че да пеем можем по всяко време! 🙂

 8. Anonymous says:

  Ех, пак се сетих за караокето 🙂 трябва пак!

Оставете коментар