Да отворим социалните медии за бизнеса си не е страшно, а правилно (видео)

Публикувано на May 15, 2010 от

(Това е видео запис на презентацията на Иво Илиев “Да отворим социалните медии за бизнеса си не е страшно, а правилно”, изнесена на втората среща на Клуб “Спри и помисли!” във Варна на 09.05.2010 г. Вижте също текста на презентацията и слайдовете към нея.)

В Ерата на вниманието не е достатъчно просто да покажеш нещо на някой и да му го продадеш, казва Иво. Тази нова ера разчита на доверието и в нея ударните рекламни послания и евтиния PR имат все по-слабо влияние.

И още:

В Ерата на вниманието другите създават, развиват и могат да унищожат вашата репутация в Интернет. Тяхното мнение, написано в социалните медии, е тяхно оръжие. То може да е насочено срещу вас, или да ви помага в битките с конкуренцията – това зависи от вашата реакция. Използвайте това оръжие, създайте своя “безплатна армия” от хора, пред които сте се доказали.

Вижте видеото:

– “Да отворим социалните медии за бизнеса си не е страшно, а правилно”

Да отворим бизнеса си за социалните медии не е страшно

Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Коментари (1)

 

  1. […] медии за бизнеса си не е страшно, а правилно (видео) http://spriipomisli.com/2010/05/open-social-m…ess-video/ в Любими преди 55 секунди edno23.com Начало контакти […]

Оставете коментар