Можем ли да се удавим в морето от книги? (видео и слайдове)

Публикувано на March 10, 2010 от

Представяме ви видео запис от презентацията на Деси БошнаковаМожем ли да се удавим в морето от книги?“, изнесена на 17-та среща на Клуб “Спри и помисли!” в София, на 07.03.2010 г.

Деси разказва за проблемите пред българските издателства, които се опитват да предложат на българския читател качествена преводна нехудожествена литература и споделя как се прави избора на книги за издаване в нейното издателство – ROI Communication.

На всички ни е ясно, че българинът чете малко, а още по-малко му се дават пари за книги. В същото време в света се издават милиони заглавия, някои от които са наистина ценни, но отсяването им и представянето им пред българската публика така, че да предизвикат масов интерес, е едно голямо предизвикателство за едно малко бъгарско издателство.

В типичния си увлекателен и забавен стил, Деси ни представя тъсренията и откритият в книжния бизнес, и ни оставя с надеждата, че по-доброто време тепърва предстои.

Деси Бошнакова – Ще се удавим ли в морето от книги? (Част 1)

Деси Бошнакова – Ще се удавим ли в морето от книги? (Част 2)

Ето и слайдовете от презентацията:


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Оставете коментар