Linkbait рекламни техники в интернет – видео

Публикувано на June 24, 2009 от

lnikbait

Представям ви видео запис на презентацията на Александър Бикс “Linkbait рекламни техники в интернет”, изнесена на първата среща на Клуб “Спри и помисли!” на 19.06.2009 г.

Алекс Бикс е интернет предприемач с много оригинални идеи, които споделя пред аудиторията на Клуб “Спри и помисли!”. Неговата презентация бе изпъстрена с примери от богатия му опит и ни провокира към размисъл как бихме могли да приложим подобни идеи в нашата практика. С неподправения си и открит подход, Алекс създаде една отпускаща и забавна атмосфера, в която креативността на участниците бързо бе запалена и се получи чудесна дискусия.

Александър Бикс – “Linkbait техники в интернет” – част 1

Александър Бикс – “Linkbait техники в интернет” – част 2

Приятно гледане!


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Алекс Бикс е интернет предприемач с много оригинални идеи, които споделя пред аудиторията на Клуб “Спри и помисли!”. Неговата презентация бе изпъстрена с примери от богатия му опит и ни провокира към размисъл как бихме могли да приложим подобни идеи в нашата практика.

Коментари (1)

 

  1. Калин says:

    Много ми хареса примерът за linkbait, описан от Бикс във видеото 🙂

Оставете коментар