Визия и цели на Клуб “Спри и помисли!” – видео

Публикувано на June 23, 2009 от

Майк РамТова е видео запис на презентацията ми за визията и целите на Клуб “Спри и помисли!” на първата сбирка на Клуба. Още в самото начало поставям въпросите:

  • Какво може да ни даде участието в Клуба? и
  • Какво се иска от нас, за да превърнем това начинание в успешна традиция?

и споделям своите виждания пред участниците в срещата.

Втората част на презентацията постепенно преминава в дискусия и обсъждаме евентуалните посоки, по които можем да поемем в бъдеще – начини за финансиране на дейността, информация, предлагана на сайта на Клуба, увеличаване на броя на клубните членове.

Надявам се, че тази презентация изяснява основните ценности и идеи, заложени в идеята за Клуб “Спри и помисли!”. Естествено, има много въпроси, на които все още нямаме отговор. Вярвам, че заедно ще успеем да им отговорим и да изберем най-добрата посока, по която да вървим.

Ще се радвам да споделите вашите въпроси и идеи в този пост като коментари, за да продължим дискусията. Повече за визията и целите на Клуб “Спри и помисли!” можете да прочетете на страницата “За Клуба“.


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Коментари (2)

 

  1. cveta says:

    Поздрави на всички!!!Успех!!!Това е сътрудничество.Не състезание,не самодоказване,не кой е по-по-най,а подадени ръце.Въобразявам ли си,мечтая ли,или действително се случва-хората да се обединят чрез разбиране,без това да е религия и ритуал,а с мисъл и действия?

  2. Видов says:

    Това сякаш е началото?!???

Оставете коментар