За Клуба

Какво е Клуб “Спри и помисли!”?

Big dreamsКлуб “Спри и помисли!” е мястото, където се срещат предприемчиви и ентусиазирани хора за обмяна на идеи, за споделяне на успешни решения и горчив опит, за търсене на подкрепа и полезни съвети в своите бизнес и лични начинания.

Клубът е своего рода мозъчен тръст за малките и средни предприемачи. Той дава възможност за разширяване и заздравяване на бизнес контактите помежду им, за създаване на успешни мрежи от хора, вярващи в сродни идеи, преследващи общи цели и убедени в силата на нестандартното мислене.

В какво се изразява дейността на Клуба?

Формалната дейност на Клуба се изразява в организиране на редовни срещи, по време на които се изнасят кратки презентации, провеждат се дискусии и се обменят информация и идеи в неформална обстановка.

Онова, което е истинската полза от дейността на Клуб “Спри и помисли!”, е networking в най-подходящата за нашия бизнес среда, т. е. създаване и поддържане на мрежи от контакти с хора, които да си бъдат взаимно полезни в дейностите, с които се занимават.

За кого е предназначен Клубът?

Клуб “Спри и помисли!” е насочен предимно към свободни по душа хора, занимаващи се със самостоятелен бизнес – предприемачи, еднолични търговци, хора със свободни професии (freelancers), блогъри, студенти – и всички други, които имат желанието и стремежа да реализират своите собствени идеи и да поемат рисковете на свободния живот.

Темите на срещите са свързани със създаването на нов бизнес, реализиране на нови идеи, начини за финансиране на дейността, нестандартни техники за маркетинг и реклама, използването на интернет и съвременните технологии като средство за популяризиране на дейността, лидерство и мениджмънт, мотивация на служителите, начини за ефективна организация на работата, намиране на нови канали за продажба и други.

Спри и помисли!Защо “Спри и помисли!”?

Живеем в забързано време и постоянно ни затрупват задачи и въпроси, с които трябва да се борим. В един момент осъзнаваме, че се движим на автопилот и сме твърде далеч от мечтите си и от целите, които сме си поставили. “Спри и помисли!” е мотото или мантрата, която трябва да ни събуди от транса, в който сме изпаднали. За да постигнем онова, за което сме мечтали, онова, към което се стремим с цялата си душа, трябва да спрем да се занимаваме с ежедневните дреболии, да изправим глава и да се замислим кое е наистина важно за нас.

Хората, събиращи се в Клуб “Спри и помисли!” са точно такива – пробудени, търсещи и мислещи. Заедно представляваме невероятна сила. Заедно – мислейки и общувайки – можем да постигнем успех!

Вижте още:


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Коментари (2)

 

 1. […] enthusiastic people generate & share ideas. This is what “Stop and Think” [Спри и помисли] Club [in Bulgarian] is about. The founder Mike Ramm started the initiative 2 months ago and today […]

 2. Ева Облакова says:

  Здравейте!
  Съществува ли още този клуб във Варна?
  Гледам , чета, откривам дискусии по въпроси , с който аз самата си блъскам главата и често си задавам търсейки отговори. Искам да се пресъединя към вашият клуб, но това което ми направи впечатление, е че последните ви публикации са от август 2012г.
  Има ли ви още? Идеята ви за този клуб е толкова добра!
  Надявам се да ми отговорите и да имам възможността да се свържа с вас1

  Поздрави1

Оставете коментар