Организиране на електронната поща за по-висока продуктивност. Методът “Inbox Zero” – видео

Публикувано на July 8, 2009 от

time-flies

Това е видео запис на презентацията на Майк Рам “Организиране на електронната поща за по-висока продуктивност. Методът “Inbox Zero”, изнесена на втората среща на Клуб “Спри и помисли!” на 05.07.2009 г.

time-flies-2Електронната поща е един от най-важните комуникационни канали и е ключов фактор за успеха на всеки бизнес. В същото време това е и един от най-големите “консуматори” на нашето време и внимание. Успешното управление на писмата и задачите, идващи по пощата, може значително да повиши нашата продуктивност в работата.

Методът “Inbox Zero” е само чат от техниките за подобряване на личната производителност и се състои от две основни компоненти:

  • организация и
  • дисциплина

И ако презентацията може да ви научи на организацията, успешното й прилагане зависи само от личната дисциплина на всеки човек.

Надявам се, че съветите, които представям, ще ви бъдат полезни. Аз ги практикувам и резултатите, които получавам, са изключителни! Пожелавам успех и на вас!

Майк Рам – “Организиране на електронната поща за по-висока продуктивност. Методът Inbox Zero” – част 1

Майк Рам – “Организиране на електронната поща за по-висока продуктивност. Методът Inbox Zero” – част 2

Майк Рам – “Организиране на електронната поща за по-висока продуктивност. Методът Inbox Zero” – част 3

Приятно гледане!

Вижте също и слайдовете от презентацията.


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Коментари (1)

 

  1. Бори says:

    Изкючително важна лекция особено по отношение на културата на комуникация. Електронната поща, както и Интернет служи основно, за да се пести време. Когато някоя личност не отговори веднага на изпратен е-мейл, означава че или е претрупан с работа или е болен. Да кажеш, че след 1 седмица ще се върнеш на темата на е-мейла е най-малкото несериозно и веднага ще рефлектира върху служебното ти досие. Аз като служител на IBM се убедих във важността да ти е организирана пощата, защото да се работи бавно, просто е извън въображението. Допуска се 24-48ч. при извънредни инциденти станали внезапно. Чудесна тема!!

Оставете коментар