Майк Рам

Mike RammМайк Рам е интернет предприемач, блогър и презентатор. Специалист по управление на времето и личната продуктивност, кариерен консултант и преподавател по управление на проекти и разработване на софтуер.

Майк е автор на блоговете:

  • Спри и помисли! – блог, посветен на предприемачеството и интернет маркетинга, на умението да говорим пред публика и да управляваме времето си, на личностното развитие и личната продуктивност.
  • Нова работа – блог за кариерно развитие, търсене на нова работа и мениджмънт.
  • PM Stories – блог за управление на проекти и разработване на софтуер.

Профили в социални мрежи:

Майк е собственик и управител на фирма RammSoft, където извършва своята преподавателска и консултантска дейност, и е създател и главен идеолог на Клуб “Спри и помисли!”.

Презентации от Майк Рам:

Коментари (3)

 

  1. […] Майк Рам е консултант и преподавател по управление на проекти и разработване на софтуер. Специалист по комуникационни умения и говорене пред публика, […]

  2. […] Майк Рам проведе един чудесен семинар на тема "Управление на риска в проекти", което ангажира вниманието ни именно в тази насока. За разлика от доста техники в PM-а, които са свързани само с огромни дългогодишни проекти и стотици ангажирани служители, рисковете на управлението съществуват в големи и средни проекти, в малки такива и дори в лични задачи и подпроекти, които сме дефинирали сами за себе си.  […]

Оставете коментар