Организиране на електронната поща за по-висока продуктивност. Методът “Inbox Zero” – слайдове

Публикувано на July 8, 2009 от

Майк Рам

Това са слайдовете от презентацията на Майк Рам “Организиране на електронната поща за по-висока продуктивност. Методът “Inbox Zero”, изнесена на втората среща на Клуб “Спри и помисли!” на 05.07.2009 г.

Времето е нашият най-ценен ресурс, но ние често го пилеем за ненужни или неважни неща. В тази презентация съм се фокусирал върху управлението на електронната поща – един от най-времеемките фактори в нашето ежедневие и предлагам няколко идеи за организация и дисциплина на ползването, които драстично подобряват нашата лична производителност.

Методът “Inbox Zero” не е измислен от мен, но е едно много успешно решение, приучаващо ни към дисциплина и спестяващо ни много ценно време, което да използваме за по-важни неща от четенето на ненужни писма.

Вижте слайдовете от презентацията по-долу, а тук можете да видите и видео запис от презентацията пред членовете на Клуба.


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Оставете коментар