Знаем ли какво може нашата визитка? (видео)

Публикувано на September 3, 2009 от

(Това е видео запис на презентацията на Деси Бошнакова “Знаем ли какво може нашата визитка?”, изнесена на шестата среща на Клуб “Спри и помисли!” на 30.08.2009 г. Вижте и резюме на презентацията със слайдове.)

Още в самото начало на презентацията, Деси ни накара всички да се засрамим, като заяви, че най-безотговорното нещо е да се срещнеш с някого и да кажеш “Ей, забравих си визитките в офиса!”, а повечето от участниците признаха, че нямат свои визитки в себе си.

Презентацията е изключително интересна и оригинална и дава невероятни идеи как можем ефективно да използваме визитните си картички и да постигнем максимален ефект върху човека, с когото общуваме. Няма втори шанс да направим първо впечатление и затова поднасянето на визитката трябва да се направи впечатляващо.

По-долу ви предлагаме видео запис от презентацията на Деси, а тук можете да видите и самите слайдове и кратко описание на съдържанието.

Десислава Бошнакова – “Знаем ли какво може нашата визитка?” – част 1

Десислава Бошнакова – “Знаем ли какво може нашата визитка?” – част 2


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Оставете коментар