Равносметка и идеи за бъдещето на Клуб “Спри и помисли!”. 18 среща на Клуба – 21.03.2010

Публикувано на March 22, 2010 от

18-тата среща на Клуб “Спри и помисли!” се проведе отново при любезните ни домакини от Първа Инвестиционна Банка и беше посветена изцяло на клубни въпроси. Започна с приятната изненада от Ива Рангелова, която ни честити пълнолетието на клуба и ни почерпи с бонбони.

След това Майк Рам в първата лекция направи подробен обзор на всичко, което сме правили в Клуба от първата среща до сега. Представи успехите и благодари на всички за това, което сме постигнали дотук заедно. В тази част от срещата Майк ни показа и слабите места, в които можем да бъдем по-добри и направленията, в които можем да се усъвършенстваме.

Във втората част на срещата, Майк представи отворените въпроси и направления, в които можем да продължим да развиваме Клуб “Спри и помисли!”. Последвалата дискусия предизвика доста емоции и разгорещени разговори за това какво искаме да правим занапред, как да поставяме задачи по организацията на сбирките, какви правила да наложим за участие в Клуба и как да мотивираме хората да са участват активно в клубния живот,  по време на срещите и във времето между тях.

Официалната част на срещата завърши в конструктивен дух, като всички бяхме единодушни, че първата стъпка, която трябва да направим след направената равносметка е да разпишем план за действие за предстоящите няколко месеца.

По традиция срещата завърши с пренасяне на дискусията в пицария “Мама миа”, където продължихме темата в неформална обстановка.

След тази среща си тръгнахме с доста мисли в главата, но с вярата, че с общи усилия можем да направим Клуба още по-интересен и полезен за всички.

Предстои среща на Клуб “Спри и помисли!” да се проведе във Варна и тя ще отбележи разширяването на дейността ни извън столицата.


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Коментари (2)

 

  1. OPTIMIST says:

    Идва ми да се изнеса на бегом от Видин именно поради липсата на подобни срещи с инициативни и мислещи българи. С вас съм независимо от голямото растояние до София.Подкрепям ви с цялата си душа и сърце!
    Успехиииииииии…………..

  2. Anonymous says:

    Радвам се да видя, че има хора, които ни подкрепят, дори да не са били нито веднъж на сбирка на Клуба.

    @Optimist – благодаря ти за подкрепата! Ще издам една от идеите за бъдещето: заради хора като теб, които ни пишат и подкрепят от други градове мислим по въпроса как да направим срещите достъпни онлайн. За сега още нямаме цялостно техническо решение, но като начало търсим зала в София с интернет, за да може да изпробваме варианти.

Оставете коментар