Четирите цвята на гласа (видео)

Публикувано на May 3, 2012 от

Четирите цвята на гласа (FourVoiceColors) е практическа система за развитие на комуникационните способности от италианския актьор и преподавател Чиро Импарато. Димитринка Йорданова е негов представител за България и в това видео представя системата на 31-вата среща на Клуб “Спри и помисли!” в София, която се проведе на 29.04.2012 г.

Системата FourVoiceColors е лелсен за научаване практически инструмент, с помощта на който силно можем да подобрим своите способности да убеждаваме другите, да им влияем, както и да променим собственото си емоционално отношение към тях.

Чиро Импарато описва своята система в книгата “Гласът – силата да въздействаш“, издадена в България от издателство “Изток-Запад”, в която има и аудио CD, я което са включени практически упражнения за постигане на ефективно овладяване на възможностите на гласа.

Видеото включва и част от проведената дискусия, в която колегата Иван Мисалев споделя своето впечатление от книгата и от системата.

Димитринка Йорданова – четирите цвята на гласа


Ако се интересувате от дейността на Клуб “Спри и помисли!” и искате да получавате актуална информация и материали от нея, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, се абонирайте за съдържанието му чрез RSS feed или по имейл.


Оставете коментар